Maarten Heijkamp

Maarten Heijkamp

Zonder titel, 2003 (link)

Grootse foto’s met de mobiele camera obscura geschoten.

maartenheijkamp.nl

Maarten Heijkamp

Een camerette op wieltjes: daar gaan fikse rolletjes in

advertentie(s)

“Ik wilde foto’s maken die ik in hun volle formaat kon aanschouwen voordat ze afgedrukt waren, zodat ik over elke plek in de foto kon beslissen. Daarom bouwde ik een grote mobiele camera obscura, met alle mogelijkheden van een technische camera en meer. Ik kon in de camera zitten en de manshoge projectie bekijken en beslissen hoe elk gedeelte van het beeld afgedrukt ging worden.”

maartenheijkamp.nl/over%20mijn%20werk.htm

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*