Vooraankondiging: Niet alleen champagnetherapie @ Het Wilde Weten

champagnetherapie

Doen = komen

Aanstaande zaterdag 8 juli ab 16:00 niet alleen broodnodige champagnetherapie in het atelier van Jeroen Bosch maar tevens Open Ateliers, finissage van de vertoning van de buitenlandse gasten Simon & Tom Bloor, bierdieet in de BierGarten en ab 19:00 Het Wilde Eten mmv Geen Grappen Met Gasten op CrateBenches van buro Marsille.

pininthemap.com/294ebc5a5bbc35bf3

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*