Uit met de pret

Niels Post

Geachte heer N. Post,

Helaas moeten wij u mededelen dat uw postbus, aan de pyloon van de Erasmusbrug verwijderd wordt. Niet omdat we het geen ludieke actie vinden maar zoals u wellicht in de media heeft opgemerkt is er tijdens een evenement een persoon zwaargewond geraakt. Dit gebeurde toen er een, nog onbekend object van de brug afgegooid werd waardoor er iemand, die onder de brug vaarde op het hoofd geraakt werd. Aangezien uw postbus met lijm cq plakstrips bevestigd is, (niet echt goed vast) is er besloten de postbus te verwijderen. Dit om de verleiding weg te nemen van kwaadwillende mensen die, misschien uw kunstobject willen gebruiken als projectiel.

Ik wilde u graag in de mogelijkheid stellen om aanwezig te zijn wanneer de postbus verwijderd wordt. Zodat u uw postbus en laatste post kunt meenemen.

Het verwijderen van de postbus staat gepland op vrijdag 14 juli a.s. om 14:00 uur.

Ik hoop dat u aanwezig bent.

Een kort beeldverslag/ update op nielspost.nl

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. Het werd tijd ook, LEVENSGEVAARLIJK al die brievenbussen overal.Ik vind dat de gemeente hier veel te soft mee om is gegaan. Een PRENT, dat was een juiste oplossing voor dit soort onzin!!

  2. benieuwd wat zijn nieuwe post-adres wordt.. hofpleinfontijn 1 ? kijken hoeveel droge mail je krijgt :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*