Eindhoven

Eindhoven

In Eindhoven was het gisteren Eindhovendag met een muurschildering door Space 3, Betamaxxx en Erosie.

De kunst ligt er gewoon op straat.

Eindhoven

En dat wordt uitbundig gevierd!

Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven

Jeroen Kuster door Erosie.

Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven

Jeroen Jongeleen door Erosie.

Eindhoven

Live long and prosper.

Eindhoven

Niels Post
About Niels Post 3566 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*