About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

10 Comments

  1. hallo kim ik was aan het zoeken en kwam jou site tegen best intresant sukses verder groeten aan jullie

  2. kim moeders nu even geen werk en verlof geniet van je 2 lieve zonen, liefs annelies nijverdal en ook xxx van w luca tigo mette

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*