Ikea Art Event

Ikea Art Event

Wil er iemand kunst?

Uit het persbericht:

“bekende en hedendaagse Zweedse kunstenaars: Ernst Billgren, Martina Müntzing, Jan Håfström, Mari Rantanen, Denise Grünstein en Maya Eizin Öijer. De doeken zijn groot en variëren in afmeting van 170 x 200 cm tot 250 x 103 cm en kosten 135 euro per stuk. […] Er worden wereldwijd in totaal 6000 stuks gedrukt – 1000 van elk thema. De afbeeldingen zijn gesigneerd (gedrukte handtekening) en voorzien van een volgnummer van 1 tot 1000.”

ikeacommunications.com/artevent/artevent.html?country=nl

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*