Kunst in kluizen oude ABN Amro @ Helmond Hermitage

helmond hermitage marina crnomarkovic

Kluis Marina Crnomarkovic

“De voormalige bank, inclusief de kluizen, is zoveel mogelijk in tact gebleven. De gevel krijgt een eigen gezicht, de bezoeker gaat via een gang naar binnen en zal aan een balie door een gastheer/vrouw worden ontvangen. Naar aanleiding van een vraaggesprekje krijgt de bezoeker persoonlijk advies bepaalde kluizen te bezoeken. Afhankelijk van de wensen bezoekt men maximaal drie kluizen. Het bezoek is individueel, één op één”

hermitagehelmond.com

Helmond Hermitage

Voorbereidingen

Helmond Hermitage Marjolijn Mandersloot

Kluis Marjolijn Mandersloot

Helmond Hermitage Marcha van der Hurk

Kluis Marcha van den Hurk

About Jeroen Bosch 4735 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*