Oles & Lastplak update

Oles

Update van Oles, Lastplak en consorten. In 1 week tijd 700 vierkante meter dichtverven dat schiet lekker op (hoe zou het met ‘A sleeping beauty’ staan?).

De kunstenaars in de volgorde zoals op de wand; Anton, Wes, Oles, Boortorrie, Pinwin, mr. Smith, Yen, Pbloem, Grrt, Oase, Thor, Skez, ACAB en London Police.

‘Een paar namen ontbreken, daarvan weet ik niet hoe (en of) ze vermeld willen worden,’ aldus Oles.

Voor het eindresultaat vanuit Rotterdam met de trein richting Delft en naar rechts kijken.

advertentie(s)

De feiten op een rij: 700m2, ruim 200 liter verf, bijna één pond wiet, 47 pakjes peuken, 8 biertjes(???), 78 bakjes thee/koffie, één gehakttaart, 280m2 bramenstruiken geruimd, vier ladders en één stelling van 200 kilo.

Lastplak

Lastplak

Lastplak

Lastplak

Lastplak

In de smaak Google earth.

Lastplak

Voor aanvang.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. lekker grote decoratie.
    wel jammer van die fijne variatie aan pieces die eronder zijn verdwenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*