About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. prijswinnend fraaie fotografette heer Niels: alles staat erop, een feest om naar te kijken. Incluis bloemschik!

  2. ja, en zeker niet onbelangrijk jb de kroeg waar de man nog wel eens een wijntje of wat naar binnen kloekt als er weer dat beroemde briefje “zo weer terug” op den voordeur prijkt.

  3. hey jongens, fijn dat jullie er waren. Het was lekker druk, toffe reacties etc. Met als hoogtepunt een bezoek van Rob Scholte, hij vond het waanzinnig goed. En wie ben ik dan om het niet met hem eens te zijn.
    Voor wie er nog langs komt: vergeet niet een uitnodiging mee te nemen want die is dit keer nogal goed gelukt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*