About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

 1. Fantastisch gecast! En dé oplossing voor de airmile-kunstenaar: het hulpsinterklazen-model.
  Daan Samson mag niet onderschat worden. Een fijnzinnige omgang met enkele kernbegrippen van een teloorgaand ‘bedrijf’: identiteit, namedropping, originaliteit, copyright, traditie en folklore.

 2. Fragment uit een email-bericht:
  Iris van Dongen (medewerker Hogeschool Rotterdam):
  “Beste Daan…. Ik heb de hele avond genoten van je gastvrijheid en bovenal ook van jouw gasten. Niet alleen de mensen met wie ik aan tafel gezeten heb, maar bovenal ook de aanwezigheid van je ‘personeel’. De kado’s waren overweldigend en ben nog steeds een beetje beduusd van de ring die ik gekregen heb! Heel mooi en heel bijzonder.”

  Fragment uit een email-bericht:
  Iris van Dongen (beeldend kunstenaar):
  “Ben je gek geworden ofzo”?

  ha! 10 kerstpunten extra

 3. kc-quote: haast vast en zeker.

  heb zelf ooit jeroen jongeleen uit denhaag eens proberen te schaken voor een expositie, maar die wilde niet echt op mijn avances ingaan. bleek een kampioen in een oosterse vechtsport, waardoor ik destijds maar besloot af te zien van verder aandringen voor mijn toch wat vage projectidee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*