Het Rotterdams VHS festival: van een lekker biertje is nog nooit iemand dood gegaan

jummie

Geschiedenis schrijven.

Kankerdruk

Druk?

Kankerdruk

Druk?

kankerdruk3.jpg

Hahaha! Die linker knakker ript het biertje van de rechterknakker! (Links en rechts voor de kijker. Niet voor de knakkers zelf.)

kankerdruk

Delegaties uit Groningen, Arnhem, Amsterdam. Met stomheid geslagen. ‘Welk een enorm hoge kwaliteit’ roezemoest en gonst het gedurig door de zaal, tot een stem, nooit zwijgend, luid om stilte maant.

jummie

Lege jongens. Kordaat opgesteld in rijen van veel.

jummie

Drie flesjes zijn maar vast gaan liggen. Eén houdt manmoedig stand.

jummie

Later. Veel later. Joor= van ketelTV neemt een zuinig slokje van zijn pilsner, Bas Zoontjens denkt er het zijne van, de altijd vrolijke Lotte van Lieshout weet het zeker en ook Jeroen “The Bearded Weirdo” Kuster kan niet wachten tot het weer donderdag is

jummie

Geledigde flesjes horen in de black zone. Unloading only.

jummie

jummie

gratismuk.jpg

Welke gevaarlijk gek laat daar zijn bon voor GRATIS CHAMPAGNETHERAPIE slingeren?

jummie

Wijn na bier geeft plezier.

jummie

jummie

Aan het eind is de voorstelling afgelopen.

Met dank aan het dolenthousiaste publiek. Dat met overtuiging genoot van het beste VHS-festival ooit. Twintig kratten bier. Geledigd in krap drie uurtjes.

About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

18 Comments

  1. Die man die daar ligt, is die te koop? Ik zoek nog een dummy voor mijn erosie look-a-like project.

  2. Het is duidelijk dat deze bierdrinker niet voor de filmpjes kwam. Gelukkig hadden de lokale consumpties een verdovend effect, zodat hij zonder slag of stoot ingerekend kon worden door de autoriteiten.

  3. Leuke reportage, met die flesjes. geeft een goed beeld van de avond zoals de bijdrage van snorre & latje gister een goed beeld van de aanwezige groningers gaf.

  4. Diegene die de geniale ingeving kreeg om nadat het bier op was de wijn maar op te maken – poging tot – was de waarlijke sportman in het gezelschap. (De man op de laatste fotografette lag toen al een paar uur te snurken. Tja. Fotologger. Naast het gebruikelijke no brains ook nog eens no stamina. Vrouwen, geld en drugs. Maar waar zijn de fotografettes? Volgens mij zijn er ettelijke rolletjes vol intieme momenten volgeklikt. )

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*