Plotseling gebeurde er niets

safeplaces

Naar aanleiding van een vraag naar een site die ik in 2001 heb gelinkt op het toenmalige alt0169. “Het was een klein wereldbolletje waarop iemand in het zonnetje zat. Je kon op alles klikken en dan werden er kleine animaties gestart. Na verloop van tijd en kliks werd het nacht. En daarna weer dag.”

Uit de oude doos, toen flash nog bijzonder was. Hergevonden op andere lokatie.

aim.adc.rmit.edu.au/students2005/[…]/safeplaces/sp.htm

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*