About Jeroen Bosch 4735 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

 1. Howdy!

  Can you guys tell me what brand of beer is in the cooler?

  I have a picture of it in the USA with Budwesier, I saw it in Canada with Molson Export, and it seems like you guys got yet another different brand.

  If you want to see my pictures, click here:
  http://zekesgallery.blogspot.com/2006/06/stuff-seen-brian-jungen.html

  Thanks tons! and sorry for writing in english, I’d love to be able to write Dutch, but you wouldn’t want to see me try, it would be very ugly.

 2. It is a C++ brand beer from a local – that is dutch – beersuplier erm supermarket called BEER. You can/could get it in the Edah. The design is quite basic.

 3. Overigens is Brian Jungen in de With de enige soortgelijke tentoonstelling die ooit in Goedemorgen Nederland op de televee is gekomen, nu een dag of tien(?) geleden. Verbijsterend! Natuurlijk is een dinosaurus in de vorm van een walvis in plastieken stoeltjes publiekswaardig en is 1 nike sculptuur wel lachen, maar om dat in Goedemorgen Nederland te rossen is net zo opmerkelijk als Hans op de Beeck in de Telegraaf.

 4. ongeremd voorspelbare commerciele-galerie tentoonstelling als je t mij vraagt.
  als dit de nieuwe route van wdw wordt zit het wel snor met het kunst(hal)landschap in rotterdam en ver daarbuiten zzzz

  1 nike scultuur is zelfs al bottomline op zo’n plek als je dat formaatje ook een week later op de beurs tegen kan komen als meeneem-model. dat als soloshowgegeven in alle 10 zalen als een groot feest is vooral leuk voor al zijn blije verzamelaars. een monster van een stoelencollectie is wel heeel mooi, maar zou volgens mij ook niet misstaan in het natuurmuseum (nog dichter bij de kunsthal).
  nou, dat was het wel zo’n beetje wat ik erover kwijt wou.
  oja, hij is natuurlijk indiaan, vandaar die maskers.

 5. De kracht van de herhaling – sinds jaar en dag nagenoege identieke maskertjes maken, je moet als kunstmerk wel herkenbaar zijn. Groot is goed en veel is lekker – de wallevis van plastieken stoeltjes. En dan ook nog een loos gebaar – zinledig krassen in de muur. Haast potsierlijke cliches van kunst als kunst.
  O ja, hij is natuurlijk indiaan, vandaar die blikjes bier.

  Commerciele gallerie tentoonstelling? Zo heb ik het nog niet bekeken. Zit wat in.

  (Verdrie, ik heb een stereo in duplex met Brian Jungen op de plank liggen. Vergeten in te plannen voor zondag.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*