About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. …jammer alleen dat er in roffadamsko niet van zulke geile lcd-reclameschermpjes hangen..nou ja..niet binnen handbereik dan

  2. @ E.Rosie, die ‘geile lcd-reclameschermpjes’ zijn juist het kwaad ;-)

    Mooi initiatief trouwens. Statement maken zonder schade aan te richten.

  3. eens met simon. op z’n rotterdams zouden ze ook gewoon gauw bruut gesloopt worden, gewoon zomaar voor de lol, gewoon omdat ‘t kapot kán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*