Ton Schuttelaar – The Abundance

Ton Schuttelaar - The Abundance

Tussen twee supermedia nog even een solo voor één dag organiseren en wat voor een: een fabelachtige tentoonstelling, een werk van de heer Schuttelaar zelf. Met veel gevoel in de ruimtes geplaatst: de foto’s schieten nog ernstiger tekort dan normaal. Scherp contrast met de bijenkorf van de kunstbeurs. Compromisloos en minder contemporain. We dopen het Duitsche Degelijkheid. Dat had u moeten zien.

Achteraf geeft de pdf van de catalogus een betere indruk dan de vier snapshots hier.

De beelden: 9 februari.pdf (1.63 MB) (Verplichte kost!)

(Update: nieuwe aangepaste pdf)

advertentie(s)

Ton Schuttelaar - The Abundance

Ton Schuttelaar - The Abundance

Ton Schuttelaar - The Abundance

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Ik kan er niet over uit: dit was zo supergoed. Noot aan de heer Schuttelaar: niets dan lof voor het eendagelijkse concept om al het bezoek bijeen te ballen, maar een zodanige (arbeidsintensieve) solo tussendoor vereist meer openingstijd. Eens temeer als de emailische uitnodiging de dag zelf de deur uit gaat. Ik ken meer mensen die dit hadden willen zien maar die vrijdag zich verhinderd zagen en ik had er a titre personel meer mensen naartoe willen dwingen. Had de totaalexpo ook zelf graag nog een keer gezien.

    Doch soit: mes compliments! Een tentoonstelling als een statement. Staat in ieder geval in mijn geheugen gegrift.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*