The prestige

Nikola Tesla

Net gezien, The Prestige door voormalig Tiger Award winnaar Christopher Nolan. Alleraardigste film over twee googelaars en Scarlet Johanson.

De hoofdlijnen in dit verhaal zijn slechts een excuus voor waar het nou echt om draait in deze film, Nikola Tesla. De man die de 20e eeuw heeft uitgevonden of zoals Gyz La Rivière stelt: “Wat James Brown is voor Rap is Nikola Tesla voor de gehele 20ste eeuw. Oftewel Techno-er dan tekno en Duchamper dan Duchamp.”

Nikola Tesla

Nikola Tesla

Kom daar maar eens om bij die kneuzen van Edison.

Nikola Tesla

Nikola Tesla

Nikola Tesla

De film kabbelt rustig voort.

Nikola Tesla

Nikola Tesla

Nikola Tesla

Nikola Tesla

Deze hele film is eigenlijk een heel knap stukje viral marketing voor het eerste (van velen) feest ter ere van Nikola Tesla dat aanstaande zaterdag (17 februari) in Worm plaatsvindt. Petje af Gyz!

Nikola Tesla

Nikola Tesla

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*