Radio, Kunst, Onderwijs

Een inboxje:

“Geachte ,
Algemeen gesproken , zet de kennis van kunst aan tot creativiteit , zelfdoen , en brede ontwikkeling. Door op de volgende URL te klikken,kunt U meer dan 100 megabytes schilderijen bekijken vanaf het jaar 1400 tot vandaag:

blog.seniorennet.be/paintinghistory

(met de muis op deze URL klikken indien U html heeft , of hem anders kopieren in de ledige adreslijn van Uw browser a.U.b).”

“De schilderijen van grote Meesters, ontdekt U door met de muis op één of meerdere hoofdstukken vanaf 1 tot 37 te klikken in de linkse kolom .Op de bladzijde die dan verschijnt , volstaat het op de afbeelding in de linker bovenhoek te klikken om de schilderijen te bekijken .
Veel kijkplezier toegewenst !
Willy ,/ Antwerpen .

P.S. Volgens de krant D.M. van 21 feb. 2007 ,hebben Zweedse dokters aangetoond dat het bekijken van schilderijen zoals op PaintingHistory , ziekten zoals stress, overgewicht,diabetes , geneest. Mocht U een ziek familielid of vriend hebben, wilt U hen aUb de hierbovenstaande URL toezenden, zodat ze door elke week minstens 1 keer naar deze site te kijken , ook genezen ? Dank U .

P.S. voor wetenschappers , staan bovenaan in de linkse kolom (38,39..) enkele belangrijke pioniers beschreven ,en helemaal onderaan in de kolom kunt U klikken op radio-amateurs , die meehielpen met noodnetten , het
Rode Kruis , enz. In bijlage vindt U een foto van mij als bediener van de radiozender van Expo58 in 1958 , en ook van de radiozender van de Verenigde Naties :

blog.seniorennet.be/paintinghistory/archief.php?ID=40

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

 1. Heden het identieke bericht in de inbox ontvangen, met een extra post scriptum:

  “U kunt ook in hetzelfde verband ,het midden van de bladzijde bekijken ,bereikbaar
  via de link van een Spaanse collega-radio-amateur : http://www.ea1uro.com/historia.html
  Bekijkt U ook aUb , uit de homepage van PE1DWA , ATV-specialist , het
  bericht : “de radio-amateur door ON4AW ” , dat Hans geplaatst heeft
  tussen de andere mogelijkheden waarvoor men op zijn site kan kiezen .
  Klikt U daarvoor op :
  http://home.hetnet.nl/~f2hjnlindeijer532/radio_amateurs.htm

  P.S. Kunst is ook : postzegels verzamelen . Dit deed voor ons , OM. Manfred, DL4UE :
  http://www.fotos.web.de/manfredbussemer
  met postzegels over de geschiedenis van de Telecommunicaties .”

  Extra tag: Ina-Mijling

 2. Verbluffende berichtgeving, zeker als ik herlees dat het bekijken van schilderijen zoals op PaintingHistory, ziekten zoals stress, overgewicht, diabetes, geneest.

  Enige reden waarom u een schrijven in uw inbox vindt met als kern radioamateurisme?

  (Kunst is ook: […] Ze moeten je wel hebben!)

 3. Ja, waarom? Ene Hans ON4AW, of een verhaspeling van Hams? Een rijke bron in ieder geval en niet alleen de schilderkunst maar ook bijvoorbeeld de wetenschap komt aan bod:

  “Naar onze mening is er reeds een ontwerp-pakket klaar, dat de mens zal vervangen , een volgende intelligenter soort mens ,die niet meer
  driedimensionaal , maar vier-dimensionaal zal kunnen waarnemen ,met een baby-draagtijd van 18 maanden in plaats van 9 maanden , om niet terug het fenomeen
  te moeten meemaken van de huidige overbevolking van de wereld . [..]
  Op sterk-water of in de formol , heb ik een groot aantal foetussen gezien aan de Penna
  University in Philadelphia , toen ik daar een zomer-kursus “solid state physics” volgde .
  Daar heeft men ook aangetoond , (en dat stemt overeen met de hierboven aangehaalde ontworpen pakketten , waar slechts weinig hoefde aan veranderd te worden om een nieuw wezen te vormen ) dat in het beginstadium van de groei , een groot aantal wezens , bijvoorbeeld de eerste zes weken in de baarmoeder , volkomen identiek zijn . Men ziet bijvoorbeeld geen verschil tussen een mens , een aap en een varken .”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*