The White Show @ W139/Basement

The White Show @ W139/Basement

B.C. Epker, Bérénice Staiger en Joris Woertman

Vanavond (7 april, 20:00- 23:00), opening van The White Show in de W139/Basement ofwel de kelder van. Onder het Post CS gebouw in Amsterdam.

Met werk van: Christina Dechau, B.C. Epker, Rose-Marie Güttler, Alex Jacobs. , Jeroen Kuster, Lotte van Lieshout, Onno Poiesz, Niels Post, Chris Slutter, Daan Samson, Hidde van Schie, Ellemieke Schoenmaker, Bérénice Staiger, Esmé Valk, Annemiek Vera, Joris Woertman.

Nog te zien tot 29 april aanstaande. Meer info: W139/Basement

The White Show @ W139/Basement

Joris Woertman aan de telefoon met koerator Alex Jacobs. Jeroen Kuster verheugt zich ondertussen druk op een nieuwe JK-dag.

The White Show @ W139/Basement

Niels Post rent snel het beeld uit

The White Show @ W139/Basement

Daan Samson strijkt de laatste hand

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*