300

300

Verfilmd boek van de behoorlijk briljante striptekenaar Frank Miller.

Visueel overdonderend en mooie tieten met harde tepels als er geneukt wordt maar dat is slechts twee keer want verder zijn het alleen maar geile kerels in onderbroeken die met elkaar aan het vechten zijn. Een grootse ode aan het gespierde mannenlichaam en lelijke mannen moeten dood. Een soort van Turbonegro maar dan op het witte doek.

300

Variatie op het thema zak over het hoofd en…

300

300

300

300

300

300

300

300

De koning van sparta is geboren met de helm op.

300

300

De koning der Perzen heeft daarentegen een hele mooie onderbroek.

300

300

300

300

300

De zwarte onderbroeken delven het onderspit.

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. ik heb hier ook nog wat films met mooie tieten en harde tepels liggen waar wel 300 keer van bil wordt gegaan, Trendmeister!
    (en er gaat niemand dood)

  2. nu heb ik toch ergens gelezen dat het artistiek inhoudelijke uitgangspunt voor de film de strijd tussen rede (zwarte onderbroeken) en (bij)geloof (gouden onderbroeken) zou zijn. Trendmeister kun je mij zeggen of dit uitgangspunt op een geslaagde manier is uitgewerkt? vallen volgens jou bijvoorbeeld de spartanen redelijkerwijs als toonbeelden van redelijkheid te karakteriseren?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*