About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. De begeleidende tekst is een set example is van fake.
    resarch is elementary my dear Watson.
    ex-soldaten balen dat die picca iedere keer valselijk gebruikt wordt.

  2. fuck milosevic for killing an innocent people..fuck beatrix for having such a cowardly dutch soldiers!!

  3. Over Bosnian girl,

    Prachtige poster die veel in zich heeft. Natuurlijk heeft de betreffende dutchbatter dit niet zo bedoelt maar de grote lijn die door deze compositie naar voren komt is echt prachtig. Kan iemand mij vertellen waar ik deze poster kan bestellen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*