About Jeroen Bosch 4743 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

17 Comments

 1. De typografie lijkt mij juist van twee jaar geleden. Het is allemaal nogal vet en onnodig geanimeerd maar toch… Ze hebben wel de ouwe vormgevers weten te wippen (tenzij ze ergens op de achtergrond nog immer meeronken, zou kunnen) en het is (dat moeten jullie toch toegeven) stukken minder slecht geworden! In ieder geval veel beter dan ik had durven hopen.

 2. popups is wel erg 90’s maar we kunnen voortaan wel zien wat er allemaal gebeurt in Tent. Rss zal vast bij de volgende site komen over een paar maanden dus ook hier handmatig lezen :-)

 3. Vreest niet, heer AvR, conTENT komt genoegelijk langs in de kolommen https://trendbeheer.com/index.php?tag=tent

  Oude website was een ramp, een drama, een misbaksel, een hel. Slechter kon niet. Daarmee valt de nieuwe alleszins mee, natuurlijk.

  Maar toch: ik wil in een klik kunnen zien wat er komt, wat er is, wat er was. (En doet u mij desgewenst maar extra informatie, indien voorhanden. Van gezellig doorklikken op zijn tijd ben ik bepaald niet vies.) Zo moeilijk is dat niet, met wat aanpasingen – iets minder rommelig maken door titels in te voegen – komt dat wel uit de verf. Ingebouwde moedwillige handicap conTENT in vers browservenster zonder titelbalk is onnozelarij en dient gelijk als brevet van onvermogen.

  conTENT ontsluiten wil ook wat, wil je je er op kunnen focussen.

  Kent u de website van stroom? http://www.stroom.nl/ Zo kan het ook. [emoticon]

 4. Die slag is u, JB, die van ‘conTENT ontsluiten wil ook wat’. De Stroom-website is mij aangenaam bekend. Fijne weeklinks, haggisbuffet, Index, webdossiers (voor hardcore content) en aanstormend Haags. Vormgever Peter Bilak kan een en ander aangerekend worden; ook bekend van het tijdschrift Dot Dot Dot (Den Haag / NYC). Tijd voor in schulp en in schoenen, weer.

 5. Hahaha – 2. De cum summa fraude afgestudeerde Willem de Kooning vormveger heeft snel het gesnaaide scriptje verwijderd. Verbetering op verbetering kortom.
  Hopelijk vindt Google nog wat conTENT tussen de stipjes van 1000 lettertjes.

 6. Wat een gezeik. Vind de nieuwe site strak en overzichtelijk. Eindelijk is die FLASHellende waar niets te vinden was weg…

  De typografie vind ik ook erg sterk, weg met de wwwEB-stijltjes…

  ;-)

 7. I don’t know what all the there is so much angst… haha.
  i LOVE the site. i like the clean interface and typo.
  Keep up the great work.

  R.

 8. Popup is weg; wordt zomaar nog eens een fatsoenlijke site. Applaus.

  Mal euvel: vormgevers die zichzelf op elke pagina presenteren – nog in afwijkend, opvallend lettertype ook – dat zijn de ware amateurs. Een opdrachtgever die zoiets goedkeurt is niet bij de les.

  (En het gebruik van flash is natuurlijk belachelijk:

  AC_FL_RunContent( ‘codebase’,’http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0′,’width’,’55’,’height’,’100′,’title’,’…’,’src’,’flash/stip2′,’quality’,’high’,’pluginspage’,’http://www.macromedia.com/go/getflashplayer’,’movie’,’flash/stip2′ ); //end AC code

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*