Nedko Solakov @ Norwich Gallery

Nedko Solakov

Nog tot 2 juni 2007, Nedko Solakov in de Norwich Gallery.

Tijdens de expositie wordt de hele ruimte door 2 mensen continue opnieuw beschilderd. De zwarte helft wordt wit geschilderd en de witte zwart. De ruimte moet ten alle tijden voor de helft wit en de helft zwart zijn en de arbeiders hebben elk uur 10 minuten pauze.

Ook te volgen via de BBC webcam.

Nedko Solakov

Nedko Solakov

Nedko Solakov

Nedko Solakov

A Life (Black & White), 2007

Nedko Solakov

Nedko Solakov

Nedko Solakov

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

6 Comments

  1. Jezus. Dat project zag ik geloof ik vier jaar geleden al op de Biënnale van Venetië. En afgelopen voorjaar in Moskou. En…

    Solakov is best een interessante kunstenaar, maar met dit werk begint hij zich te ontpoppen als een one trick pony…

  2. Tiende optreden als zodanig, meen ik. Maar vreest niet voor hardcore performance en inzet van eigen lijf en leden: de schilders zijn ingehuurd.

    De officiele website is wel leuk ivm de non-official.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*