About Jeroen Bosch 4645 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Fantastische vintage televisie. Ik dacht trouwens dat het meer een kattenliefhebber was, zo zie je maar. Ubuweb is al jaren de beste plek op het web om zonder filter in te pluggen in de kunstgeschiedenis, en wordt alleen maar beter naarmate meer archieven ontsloten worden. Wat nou theoretische kennis: sluit de academies, ondergaan die handel! En dan pas boeken lezen.

    Mijn pers fav -als zijnde Buster Keaton obsessionist- op ubuweb: ‘Film’ van Beckett, een ongelofelijke (en niet erg warme) samenwerking tussen twee grootheden van een verschillende planeet [zoek bij ‘Beckett’].

  2. – ondergaan die handel! En dan pas boeken lezen.

    Nou… in het geval van Celine lijkt me dat geen goede aanrader. Dat interview is nou net alleen interessant voor boekenlezers.

  3. Maar ik meen het als ik het bijzondere televisie noem, er zit toch iets in dat de waarde voor alleen Célinefetishisten overstijgt, lijkt me. Bijvoorbeeld de wonderschone accumulatie van ruis als de verteller niet vertelt, die fijne statische manier van literair televisiemaken uit 19***61!. Maar misschien heb ik vandaag wel een veel te positieve kijk op dingen; in dat geval trek ik me voor de rest van de dag terug uit het openbare leven.

  4. Je hebt gelijk. Brom en ruis: ik werd er ook helemaal lyrisch van! Dat frans is toch te zwaar te volgen, het gaat om de cadans. (tis halve maan, het kan ook daaraan liggen, uw veel te positieve kijk op dingen.) (Tijd voor champagnetherapie!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*