About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Inderdaad ja. Jammer dat je niet kan deeplinken naar de erosie site want het is een erg leuke serie.

  2. > Graffiti gaat verdwijnen

    Yeah right. Maar is het een lokale bewoner die zich mengt onder de graffiteers, of een zoals te doen gebruikelijk publiekelijk anonieme graffiteur? En waarom dan niet wat stempels erbij geconfabuleerd, bericht van de WIJKPOLITIE, gemeente afdeling wildplakken, whatever, in de zin van als-of van de overheid afkomstig?

    Na de regenbui van gisteren is deze graffiti in ieder geval al verdwenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*