Sneak Preview Lantaren-Venster: Irina Palm

irina.jpg

Irina Palm, Sam Garbarski, 2007

Marianne Faithfull speelt grootmama van een doodziek kleinzoontje, waarvan de ouders zich geen raad weten om het kind naar de heilgevende therapie in Australië(!) te sturen. Maar oma weet raad, alhoewel niemand mag weten hoe. Als zoonlief/papa erachter komt, krijgen we een pot overacting waar de honden geen brood van lusten. Eikenhouten feelgood movie/drama/o.i.d. waarin het gebrek aan regisseursschap het enige verrassende is. Overbodig om mede te delen dat dit zich alles in en om Londen afspeelt, bovenstaande foto zegt het immers al.

imdb.com/title/tt0762110/

3 Comments

  1. Nouw… een goeie regisseur had misschien nog raad met haar geweten. Dat is deze keer niet gelukt.

  2. En geen woord over Marianne Palm’s beroepsmasturbatie, das knap JV. Ook geen woordgrappen (rukfilm / geen ruk aan / ik trok het niet)

    Wat een bagger weer in LV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*