About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. In een fiets met gaspedaal en vier wielen. Maar op een fiets met trappers is het nog vele malen mooier.

  2. Heel goed bedacht! Doet me een beetje denken aan de kneuterigheid van vakantie huisjes, vroeger, in de bossen van Norg. Of Noorwegen, waar je op de meest onverwachte plekken tóch een huisje tegenkomt. We gaan de route zeker rijden!

  3. Lydia,
    Een opvallend eindexamenwerk. Prachtig en precies passend in Twente, waar je niet bij het oude stil moet blijven staan maar het moderne ook inpast. En, zoals jij laat zien, kan dat!
    Harry

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*