About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. Hey,
    waar kan ik nog meer foto’s van de modeshow vinden, want ik liep namelijk mee :D??
    tnX

  2. Laat mij ook even weten of er nog meer foto’s gemaakt zijn en waar die te vinden zijn.. Ik heb ook meegedaan namelijk, dus ben ook nieuwsgierig!
    M

  3. ik heb ook een website gevonden met een filmpje iets met planet.nl ik zoek het even op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*