Delta @ VHDG

Delta bij VhdG

Ondertussen is in Leeuwarden Boris Tellegen a.k.a. Delta (of andersom) bezig met zijn ultrakorte werkperiode bij VHDG. Gisteren (27 juni) begonnen en zaterdag (30 juni) staat om 16:00 het koude biertje klaar. Daarna nog te zien tot en met 8 juli.

Te volgen via de VHDG webcam.

Delta bij VhdG

Delta bij VhdG

Delta bij VhdG

Niels Post
About Niels Post 1044 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. tof om te zien da je nog steeds zo bezig ben. vooral je ouwe (mess) vin ik te gek om te zien. keep it u.S.A. Geluk man,J

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*