Kickbars

Kickbars

Style Number: MKB1990
Setting: Pave Set
14k White Gold, Weight: 15gm
Pieces/Size: 54 Diamonds/1.7-1.8
(Approx. 108 stones per pair)
Total Weight: 2 carats
Shape: Round Full Cut
Colour: G – Clarity: VS1
Estimated Market Price: $7500

Kickbars

Zou Pretty Ricky ze al hebben?

KickBars.com

Niels Post
About Niels Post 3550 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. speelgoed voor dementerende veertigers met te veel cash en een vreemd soort “oldschoolgevoel”?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*