Cineboards Guerilla

Thomas Bakker @ Cineboards Guerilla

Thomas Bakker, Intersection

Cineboards Guerilla, site-specific video in het centrum van Rotterdam. Vanavond (18 augustus) van 22:00 tot 00:30.

Met Thomas Bakker, Jan van Nuenen, René Oey / Floor van Keulen, Urbi et Orbi en Sandro Setola.

Jan van Nuenen @ Cineboards Guerilla

Jan van Nuenen, Battle of the Plants

Niels Post
About Niels Post 1291 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*