Norm Magnusson @ Aldrich Contemporary Art Museum

Norm Magnusson

On This Site Stood, 2007

Site-specific historical markers van Norm Magnusson, nog te zien tot 4 november in het Aldrich Contemporary Art Museum, Ridgefield, Connecticut.

Dat klinkt heel afgelegen en moeilijk maar dat is het niet want: The Aldrich has round-trip transportation available on Saturdays, allowing New Yorkers and tourists to have breakfast in New York and a beer in the Museum’s sculpture garden by noon. The shuttle will run every Saturday through October 31, 2007, and offer access to The Aldrich and all that Ridgefield has to offer.

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*