6 Comments

  1. Slappe knieën ja: na foto 598 staakte ik mijn geklik wegens teveel aan gebrek aan tijd. Toch benieuwd naar de uitkomst: zal ze straks even otomagisch alle 1071 afklikken op zoek naar de finale URL.

    Maar leuk concept, leuke smaaktest, ondanks dat in de gloria.

  2. Tsja, bij deze: hij is wat lang. Maak u dus op voor een minuutje of 7 klikken. Maar dan kan men later wel zijn eigen smaak in de volgende vinex-wijk terugvinden.

  3. Interessant, pro en leek verkiezen de Amsterdamse school en Grachtengordel allebei boven (post)modernistisch /neotraditionalistisch geneuzel. Ambachtelijk stenengestapel blijft dus superieur. Maar echt veel vinden van zoveel abominabel slechte architectuurfoto’s is een opgave. Jezusmina. Kunnen ze daar ook een test van maken misschien?

  4. “een gezond gebrek aan respect voor de bewoners behoort namelijk iedere goede architect te hebben.”

    De allergrootste kolder met ‘ironie’ gebracht. Ik vind het schandalig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*