Empathy TM @ Galerie Masters

empathy1.jpg

Jonas Staal en Vincent van Gerven Oei:

Stroboscoop, doorlopende loop van het nummer ‘Dirty’ door Christina Aguilera, witte plakletters, geluidsboxen, multomappen met foto’s van slachtoffers van 9/11 en foto’s van ‘swimsuit models’ uit de FHM, Sports Illustated en de Playboy, publicatie van het 5 weken durende verhoor van de vermeende ’20ste kaper’.

empathy-research.com/empathy/upcomingevents/view/10

empathy3.jpg

empathy4.jpg

empathy5.jpg

empathy6.jpg

“Veel van de werktuigen, zoals populaire muziek en stroboscoop(disco)licht, zijn typische producten die ook in de Amsterdamse (Westerse) uitgaanscultuur te vinden zijn; de tentoonstelling is dan ook alleen tijdens uitgaansuren te bezoeken, van 21:30 tot 01:00, op vrijdag en zaterdag.”

(Foto’s Jonas Staal.)

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*