Winnaar kunstprijs “Heden op een Voetstuk” Jean van Wijk

0794i.jpg

Jean van Wijk, zonder titel, 2003 (Link)

“De prijs “Heden op een voetstuk” is een eerbetoon aan een representant van een groeiende groep kunstenaars rond middelbare leeftijd, die nauwelijks of niet meer zoveel voor het publiek zichtbaar is. […] De prijs “Heden op een voetstuk” wordt gefinancierd uit de opbrengst van een veiling van 35 kunstwerken die beeldende kunstenaars, ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van Heden, geheel belangeloos ter beschikking hebben gesteld.”

heden.nl/programma#p20

Beeldverslag Ellen Rodenberg:

ellenrodenberg.nl/[…]IE%20LOG%2010.07.htm

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*