About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Het 25 jaar oude Plan Waterman in een tulp gegoten? Kan het innovatiever?

    http://www.google.co.uk/search?q=plan%20waterman%20noordzee

    Brengt herinneringen terug aan de fluisterende roddels en protesten uit de Haagse Vogelwijk over dit plan, waarbij de joodse achtergrond van Waterman zekers niet onbenoemd bleef. Keurig, uitgesproken Haags antisemitisme. Wat natuurlijk uitstekend bij de Vogelwijk past.

  2. Ik zie dat de Markerwaard ook alvast is drooggelegd. Of is dat vervuiling? Ik heb een dergelijk plan ook eerder gezien met het profiel van de koningin..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*