NADA Miami

marcbijl.modern-structures.jpg

Marc Bijl – Modern Structures

Niet ver van Suriname vindt op dit moment ArtBasel Miami plaats en als side-kick organiseert men de NADA waar ‘young and upcoming’ galleries te zien zijn, zoals Upstream Gallery uit Amsterdam waar werk te zien is van o.a. Jeroen Jongeleen, Rob Voerman, Ronald Ophuis en Cristian Andersen.

Oh… ja en van Marc Bijl natuurlijk! Een werkje dat bestond uit een do-it-yourself-mondrian-stencil van 2x2meter.

JeroenJongeleen.jpg

Jeroen Jongeleen – White Chrome Black

overview.front-and-side-boo.jpg

Ophuis en Voerman

bijl_jongeleen.jpg

Jongeleen en Bijl

About Marc Bijl 301 Articles
Post-internet-punker

10 Comments

 1. die schilderijen hangen wel in de verkeerde volgorde, maar geen kniesoor die daar over valt natuurlijk.. een laagje meer of minder in een kunstwerk valt niemand op op zo’n beurs.

 2. dus die zwarte moest White heten en die witte Black? dat is geen laagje meer of minder Jongeleen Jeroen, dat is zelfs voor een kunstbeursgaande kniesoor een belediging. hoe moet het dan wel goed en valt er nog meer over te vertellen? lijken wel minimalistische schilderkunstige excercities zo (zonder verwijzingen naar iets anders. niet gewend van jou. maar vermoedelijk zit er meer achter.

 3. ‘our unconditional love for black, chrome and white’ / maar dan gemaakt in de smaken en volgorde van west naar oost: montana pure white, belton best deepblack, bombers best chrom

 4. De titel is “Modern structures and urban failures”
  (stenciled and borrowed, just to survive)

 5. ha,ha,ha
  wat n ontwikkeling van leen en bijl!!!!!!!!!!!!!!

  koppie, koppie

 6. Reproduktie is wel een groot woord als je het mij vraagt…Binnenkort verkrijgbaar bij de Ikea als doe het zelf pakket?

  Oh nee..het was ironisch bedoeld! Duhhh…dom van me.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*