Urs Fisher – You

ursfisherkuil.jpg

“A sign at the door cautions, THE INSTALLATION IS PHYSICALLY DANGEROUS AND INHERENTLY INVOLVES THE RISK OF SERIOUS INJURY OR DEATH”

In New York zijn ze klaarblijkelijk weinig gewend. “it is one of the most splendid things to have happened in a New York gallery in a while.” (NYMag.) Weer eens wat anders dan een scheur. Urs Fisher maakt van White Cube een Brown Hole.

gavinbrown.biz/exhibitions/current

(Via RebelArt.)

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

  1. Het wordt tijd dat er regels komen voor wat nog toelaatbaar is. In bepaalde delen van NY zien er altijd zo uit (tenminste toen ik er was). Het is zo langzamerhand belachelijk waar men de goedwillende toeschouwer nog mee op durft te zadelen. Ga dat lekker thuis doen jongens!

  2. Nou Rob dat moet je me dan maar eens uitleggen want het komt op mij een beetje over als een misplaatste opmerking maar ik hoor graag je toelichting.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*