About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Ik ben al 32 jaar lang klant van ABN en ABNAMRO en ik kan deze actie alleen maar toejuichen. De heer Groenink heeft zich de afgelopen jaren volslagen onmogelijk gemaakt in de financiële- en zakenwereld. Nu hij uitgerangeerd is kan hij fijn directeur worden van zijn eigen museum. Valt hij tenminste ook niemand meer lastig.

  2. Dat is nog eens product placement!!!
    Toch fantastisch dat de Telegraaf-gemeente (zie reacties) het nu ineens voor de hedendaagse kunst opneemt. Hieruit blijkt maar weer dat de kunstwereld zijn strategie moet aanpassen, wil zij draagvlak creëren. Topsalarissen wekken kennelijk meer weerzin dan subsidietrekkers. Een mooie opsteker, zo vlak voor de kerst.

  3. Of, zoals H.J. uit G.Berg het zo snaaks opmerkt:

    “Vandaag aan de dag is de klant alleen maar een GRAAI opject!De misdaad begint in de top en zo zien wij steeds meer mensen in de afgrond verdwijnen en dat is legaal.”

  4. Volgens mij kun je als kunstenaar die vooruit wil beter onder de ogen van goedverdienende bankiers c.s. in Santander, Brussel en Edinburgh hangen dan ergens in een stilstaande collectie in het Frisia Museum ABN Museum te Loenen aan de Vecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*