The Melvins @ Cameron Jamie

The Melvins @ Cameron Jamie

Of was het nou andersom? In de categorie knetterhard en moddervet: Cameron Jamie Live: The Melvins Play BB, Kranky Klaus and Spook House. Soort van Sinterklaas meets Han Hoogerbrugge maar dan harder. Nu al het absolute hoogtepunt van het filmfestival!

Vanavond (met Keiji Haino) en morgenavond (met Keiji Haino èn The Melvins) kunt u in de herkansing. Doen.

The Melvins @ Cameron Jamie

Daar hebben de jongens en meisjes festivalbezoeker wel oren naar

The Melvins @ Cameron Jamie

De mevrouw van de organisatie brabbelt in een soort van fantasie engels iets over fotograferen met flitslicht

The Melvins @ Cameron Jamie

The Melvins @ Cameron Jamie

The Melvins @ Cameron Jamie

The Melvins @ Cameron Jamie

The Melvins @ Cameron Jamie

The Melvins @ Cameron Jamie

The Melvins @ Cameron Jamie

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*