Tomas Rajlich @ Heden Den Haag

tomasrajlich0.jpg

Tomas Rajlich, nog tot 17 februari.

heden.nl/programma#p22

vankrimpen.jpg

Terwijl de directeur van heden Jacko Brinkman een woord van welkom spreekt, haast gastspreker Wim van Krimpen zich naar binnen.

wimvankrimpen2.jpg

Woorden schieten tekort. Wim van Krimpen heeft helemaal niets te zeggen…

schande.jpg

De bühne mort en spreekt er schande van. “Geen champagne voor de heer Van Krimpen!”

tomasrajlichbb.jpg

Naast heden gebak heden prosecco. Ook voor de heer Van Krimpen.

tomasrajlich.jpg

Tomas Rajlich met verse publicatie onder de arm in gesprek met Piet Warffemius.

tomasrajlich1.jpg

tomasrajlich2.jpg

Tomas Rajlich, nog tot 17 februari.

heden.nl/programma#p22

About Jeroen Bosch 4743 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Uiteindelijk heeft Wim van Krimpen toch nog zijn glaasje Prosecco gekregen en werd het een aangename voormiddag, of na-ochtend. We houden het er in ieder geval in, die zondag ochtend met Prosecco en taart (je mag ook een kopje koffie nemen). De volgende wordt de opening van Gerco de Ruijter op zondagochtend 24 februari om 12.00 uur. Dit keer zal Flip Bool van het Nederlands Fotomuseum het woord krijgen. Hij was er gister ook, we gaan er van uit dat hij wel netjes op tijd zal zijn. Graag tot dan.

  2. Geen glans geen brille en vooral geen enkele blijk van inhoudelijkheid: die meneer Van Krimpen had het misschien niet gemakkelijk met wat dwarse stuurse types in het publiek na zijn verlate binnenkomst maar oei oei zulk een wartaal had ik ook a l’improviste niet van de directeur van het gemeentemuseum verwacht. Pijnlijk, want de aanzet – expo met extra – deed goed.

    We houden het op prosecco, taart en De Ruijter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*