About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

 1. Dank je wel Anouk
  Nu de bijdragen afwachten.
  Ik zou zeggen; zet er een mooie foto op!

  en deze avond bedoel je?
  ging wel, ging wel
  zo’n soort avond was het.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*