Pages @ Nederlands Fotomuseum

Pages @ Nederlands Fotomuseum

Claudia Kusel van NFM met Ruud Visschedijk on the site

Afgelopen vrijdag was het volle bak in het Nederlands Fotomuseum bij de opening van Pages. Een tentoonstelling over nieuwe Nederlandse fotoboeken. Met o.a. Kim Bouvy, Elian Somers en Dieuwertje Komen.

Nog tot 2 maart a.s.

(foto’s Dieuwertje Komen)

Pages @ Nederlands Fotomuseum

Pages @ Nederlands Fotomuseum

Pages @ Nederlands Fotomuseum

Pages @ Nederlands Fotomuseum

Pages @ Nederlands Fotomuseum

Pages @ Nederlands Fotomuseum

Pages @ Nederlands Fotomuseum

Niels Post
About Niels Post 1059 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

 1. Dank je wel Anouk
  Nu de bijdragen afwachten.
  Ik zou zeggen; zet er een mooie foto op!

  en deze avond bedoel je?
  ging wel, ging wel
  zo’n soort avond was het.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*