Warts & all

Danny Plotnick, Warts & all

Danny Plotnick, de ongekroonde koning van de Super-8 filmtour, heeft een DVD uit. Met ruim 100 minuten aan zelfgemaakte films en andere gekkigheid een kneiter van formaat. Op z’n goedkoopst bestelt u hem bij Microcinema en door de goedkope dollar kost dat met € 10,09 zeker niet duur.

En wilt u daar een gratis bijpassend t-shirt voor op de bank bij dan download u die hier.

Danny Plotnick, t-shirts

Gratis shirts in de smaken Jeroen Jongeleen en gare sok.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Zoveel gratis reclamen, krijg je niet elke dag. gasten aantal verdubbeld denk!!
    alex, mallorca

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*