Sneak Preview Lantaren-Venster: I’m Not There

imnothere.jpg

I’m Not There, Todd Haynes, 2007

Het leven van Bob Dylan in 6 facetten, gespeeld door evenveel zeer verschillende hoofdpersonen. het zwarte 11-jarig joch dat met zijn vroegoude taal en zijn gitaar per trein door Amerika zwerft, tot de bejaarde Billy the Kid die de voortekenen van de nieuwerwetse tijd ziet komen. En veel ertussenin. Te veel, want hoewel er een paar prachtige stukken in zitten, is de film met zijn 135 minuten gewoon 20 minuten te lang. Haynes heeft blijkbaar niet goed kunnnen kiezen, en da’s nèt jammer. (Van de 6 mocht Cate Blanchett trouwens het meest op Bob zelf lijken.)

imdb.com/title/tt0368794/

1 Comment

  1. De film was prachtig en geen minuut te lang
    Bravo! voor Cate en Bravo! voor de levendige hippies van een jaar of vijftig die op de stoelen naast mij zaten. Niet te vergeten een optreden van Richie Havens; wat een held

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*