About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

6 Comments

  1. ziet er goed uit simon!
    ik kom mischien met de hond
    als ik een beetje bijgekomen ben van mijn eigen opening

  2. kan ik dit werk van simon nog ergens zien aub

    ik wil,moet,zal dit zien

    het is verbluffend,onthutsend,tragisch in vele dimensies

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*