About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

14 Comments

 1. “Welcome, and thank you for visiting LiveLeak.com. Due to an increase in traffic and targetted hacking attacks, we have had to disable certain features. We hope you enjoy all that we have available at this time and we further hope that you will visit us again to explore the full range of features and interactivity that LiveLeak has to offer.”

  Views: 1212119 / 410211

 2. Sinds Fanfare en Alleman is het rap bergafwaarts gegaan met de Nederlandse film. Spetters schokte meer.

 3. Oscar voor de beste buitenlandse film zit er vast niet in. Maar niet echt iets om achteraf vooraf zon schrik voor te hebben?

  Er zal wel hier en daar een vlag in de hens gaan in het verre buitenland vanwege de telephoonboekscene – rood boven jongens! – maar dat is cultuur en dat is daar- niet hier.

 4. afijn, dat weten we dan ook weer.
  Wilders produceert een film van lik me vestje. Maar er zullen zeker nog een paar gasten mee aan de haal gaan. Als je al niet ergens woedend over was, kan je dat nu dus nog uit naam van deze film worden.
  Koren op de molen voor ‘ongelukkigen, onevenwichtigen, kortzichtigen, niet verder dan de film slecht is, denkenden.
  Maar was het leven voor de movie ook al niet zo? Kom laten we weer eens naar de mooie kanten van het leven kijken. Ik ken trouwens hele aardige moslimkinderen.

 5. @ellen: “moslimkinderen”
  eh bedoel je niet “kinderen” ?

  :)

  ga zo maar eens even zijn film bekijken…

 6. @arnoud
  ja die had ik natuurlijk al gezien na eindeloze buffer wat de film al helemaal een knullig plakboekje maakte.
  En ik bedoel Nederlandse moslimkinderen.
  Veel kinderen worden zoals die driejarige in de film eenzijdig ingefluisterd wat te zeggen. In Nederland mag ik hopen dat ze daar genuanceerd weerwoord krijgen (op scholen en elders) en dan niet volgens de wildersmethode.

 7. Ergens krijg ik toch het idee dat “Moslim” en “Nederlands” momenteel niet lekker samengaan. Je zou kunnen zeggen; “hoezo? Ik ben Nederlands en moslim en ik vind het hier te gek!”, of juist inderdaad “ik ben moslim en ik vind het hier erg kut!” (klote, sorry dames..) Of Ik ben geen moslim en ik vind het hier erg klote of.. etc….Vreemd dat die beladen uitspraak “Ich bin ein moslim” er überhaupt nog niet aan te pas is gekomen…. dus Balkenende, hier ligt een kans! (en anders een op de volgende verkiezingen azende vicepremier) toch vreemd nietwaar? niet echt origineel natuurlijk, maar wannner stond B(alkenende) voor het laatst op een kansel? Wie heeft die gast Überhaupt verkozen? Ik niet dus. omleggen die hap.
  En dan nu een hoop spam:
  Komt dat zien: een fantastisch nieuw kunstwerk dat geen zak met Wilders of Balkendende te maken heeft. Ook niks specifieks met de islam maar eerder een geheel nieuw soort levensopvatting geënt op het leven en de wereld en de natuuur en wat cliché metaforen en vanalles en nog wat en dan samengesmeed tot een uniek en veelbelovend kunstwerk (daarmee de waan van alledag incorporerend) maar toch echt wel de moeite waard! kortom: dit weekeinde in Bennekom! En alle andere weekenden daarna ook nog steeds totdat een religieus getinte meerderheid in het gemeentebestuur er aanstoot aan neemt of een tweedehands ijzerdealer of maffia ermee vandoor gaat (Het kapitalisme wint toch altijd, kijk maar naar mijn kat..):
  driewerf hoera! Het is mooi en het is van Brons: “All good things come to those who wait” van ondergetekende… In Bennekom dus.. of all places… waar er een meerderheid van de christenunie en het Cda regeert.. nu nog.. niet dat dat er iets mee te maken heeft ofzo… Ik bedoel, we zijn toch allemaal Nederlanders he?… en we kiezen voor de beste oplossing voor ons allemaal… Het algemeen belang… Ik denk dat openbare kunst daar veel aan kan toe bijdragen. p.s. er is geen treinstation in Bennekom maar vanaf wageningen valt wel iets te ritselen. voor meer info: http://www.sandrosetola.com
  houdoe!

 8. ‘van kopkap tot kaaskop’ Radio1 in Venlo, ja, de geboorteplaats van…Al de hele week op de radio.
  Anouk is verbaasd

  Doodzwijgen

  gewoon doodzwijgen

 9. Gisteren op het nieuws en aktualiteits programma’s een paar fragmenten van gezien.
  Mijnheer Wilders is het gelukt om miljoenen mensen in de ban te houden over een
  plakplaatjes film met al reeds uitgekouwd materiaal die iedereen wereldwijd kent.

  gewoon negeren

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*