About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

6 Comments

 1. he Kosie; hebbie nog last van erosie? gaat we zondag nog naar je clubbie Fujinoord Rotebdam op zuid? Of spelen we uit, ja toch, dacht het wel man. Tilburg keihard inmaken. 8 tegen 0 of zo en dan de grassprieten in lichtstad laten denderen. Eindhoven de gekste, nee man, dit weekend Tilburg de gekste hela ho. nah als we tijd hebben bezoeken we ook nog ff de pont voor een job. latex

 2. Jezus! Yorit, Koos en Theo! wat doen jullie hiero? Ik dacht dat ik de kunstkijker was, maar neej hoor. Geinig. Ja man we worden kampioen! Maken we samen met Harry een vette wholecar met ‘Eindhoven de gekste!’. Sjezus heb de expo van Daan Samson in Tent gezien, dat was niet misselijk man, altijd goed, die kerel heeft pas humor! Veel grappiger dan Carlo Boshardt (De Wereld Slaat Door is Briljant). Verder vorige week de expo van Iris van Dongen gechecked in Mokum kankerstad, wat kan zij geile wijfen tekenen! Ik hou wel van een beetje gekke wijfen, beetje gothic vindt ik mooi, schijnt helemaal hot te zijn, net als smurfen.

  Zie jullie van het weekend, gaan we even een bakkie doen. Proost

 3. zijn ze daar in brabant allemaal zo gaar of is Nederland naar de klote? hier op mijn stekkie ver weg van de polder heb ik daar op mijn leeftijd geen zicht meer op. alhoewel ik van die iris wel eens heb gehoord; geile wijfies idd., dat is toch een collectief of zo? en die Harry, is dat nog steeds die vermegen uit de tachtiger jaren?, dat was toen een leuk duo met die rakker uit 020. althans, Henk Spaan was een lullo wanneer hij het sporterige intellect ging uithangen in het Parool. Matthijs had hem er al veel eerder uit moeten schoppen. Dat is zijn enige misser, voor de rest een prima eindredacteur die van Nieuwkerk. Er zijn maar weinig mensen zo bevlogen als hij, ken hem persoonlijk van de C. fuifjes aan de 020-gordel toen ik er nog wel eens kwam. Wat is dat al weer lang geleden. toen was het nog een broekkie alleen irriteerde ik me toen wel altijd aan het feit dat deze flitsende knul telkens geen mening had. altijd maar oppervlakkig enkel aandacht voor de ander. misschien typisch iets voor een eindredacteur. Overigens bedacht ik me laatst dat Matthijs best wel veel weg heeft van die snelle rakker daar in middelburg, die wolfson. maar goed eerlijk gezegd heb ik er hier geen volledig zicht meer op. De wereld slaat door zegt mij niet zoveel eigenlijk (die Carlo is toch van telekids?keken mijn keuters wel eens naar, altijd van die opgehitste schoolklasjes tegenover elkaar op de zaterdagochtend, heel irritant eigenlijk, waarschijnlijk morgenochtend weer, succes ouders van nu) en Samson ken ik ook niet. volgende week maar eens een tentje opzetten daar in het Rotterdamsche
  van mijn kant ook een fijn weekend
  ik neem een muts
  Klaas

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*