Inbox Daan Samson

Binnenkomende mail – helemaal uit Antwerpen -:

“Voor mijn project in de Schouwburg (woensdag 16 april 20:30 uur) moet ik nog slechts een paar kleine dingen regelen. Zo wil ik uiteraard een itempje voor Trendbeheer aanleveren. Iets licht mysterieus, puur om de nieuwsgierigheid op te wekken.”

“Natuurlijk zou ik liever een zeer volledige aankondiging inzenden, maar dan zou ik teveel uit de doeken doen. Ik wens op dit moment nog niets los te laten over de inhoud van mijn interventie. Op het gebied van productsponsoring heb ik mijn vorige projecten (inclusief ‘Remko bedankt’) echter vele malen overtroffen! Soms sta ik werkelijk van mijzelf te kijken…

(https://trendbeheer.com/[…]/daan-samson-cbk-rotterdam)

De lezertjes van TRENDBEHEER moeten komen! Niet zozeer om mij een plezier te doen, maar vooral omdat zij er zelf hun voordeel mee kunnen doen.

Wij zien elkaar in woensdag in de Schouwburg. Fantastisch dat jij en jouw dame erbij zullen zijn. Mag ik jullie een tip geven? Ga vooral dicht in de buurt zitten van het grote projectiescherm… (juist daar zul je de meest gunstige plaatsen vinden).

Zeer hartelijk,
Daan Samson”

Wat moeten we hier nu weer mee?

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

 1. TOMBOLA of STERRENBINGO, het is showmaster Samson blijkbaar om het even! Dat wordt dus deze keer een nachtje met de slaapzak voor de deur van de schouwburg bivakkeren. Voor de beste plaatsen uiteraard…

 2. DAAN, IK ZAT VROEGER ALTIJD AL VOORAAN IN DE KLAS. DAT IS INDERDAAD DE BESTE PLAATS VOOR TOEKOMSTIG SUCCES. NIETEMIN BEDANKT VOOR HET TIPJE ONDER JE SLUIER VANDAAN.

 3. Corrupt commercieel wangedrocht !!! Ik heb je zooi wel gezien hoor in die TENT van jullie. Ik heb net mijn lidmaatschap van de PvdA opgezegd en ben nu bij de vereniging van Rita.
  Dat je het even weet knulletje !!! Speciaal om jouw soort er uit te werken dat begrijp je wel. Daar heb ik geen I-Pod voor nodig, haha!!!

 4. “Ik vind mezelf de beste. De anderhalf uur televisie die ik doe, zijn prima. Volgens de maatstaven die ik mezelf heb gesteld.”

 5. Zo ken ik er ook nog wel een paar Willem.
  Wat dacht je van deze:

  “If a free society cannot help the many who are poor, it cannot save the few who are rich.”

  of wel:

  “Er zijn maar enkele soorten werk waar je een penis of een vagina voor nodig hebt. Al het andere moet door iedereen gedaan kunnen worden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*