Elyas Khan onderweg naar Nederland

De charismatische zanger van ‘Nervous Cabaret’ maakt zich op voor een mini-tour door ons landje. Ook Rotterdam zal worden aangedaan. Zanger Khan, oftewel ‘Kid [Sic]‘, heeft zijn oog op kunstpand ‘Het Wilde Weten‘ laten vallen. De intieme projectruimte kan weleens het decor gaan worden van een exclusief solo-concertje. Voorlopig moeten wij het alhier doen met een schaars aantal filmpjes op de wereldwijde-kijkbuis.

Verwacht concert: vrijdag 2 mei 2008

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

1 Comment

  1. What the fuck.

    In de tuin van het Louvre ben ik weleens tegen deze heren en een dame aangelopenen en dat was me een belevenis. Echt bizar dat dit in HWW komt.

    Ik ben erbij!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*