Niels Post
About Niels Post 1897 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. Ga eerst drie jaar terug in de tijd, daarna tweede straat rechts.

    Liefs terug.

  2. wil die schoenen…
    hebbben, hebbben, hebbben, hebbben.
    wie wil er zo lief zijn om me te vertellen waar ze verkrijgbaar zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*