About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Mooi detail, dat zand: napalm blijkt ook tegen hollands gras een effectief onkruidbestrijdingsmiddel. Inderdaad toch even nadenken over dit voorstel; prima rotondekunst ook. In welke wijk van welke gemeente was dit?

  2. Het raakt me , dieper dan ik aanvankelijk dacht .
    ( het beeld stond een periode in Hoorn , in de risdam , nabij winkelcentrum de huesmolen , alwaar deze foto is gemaakt )

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*